ZastupstvaPROMIX je u 2016. godini postao prodajni agent slovenske tvrtke PA-MA PAPER MACHINERY iz Medvoda koja zastupa 18 proizvođača strojeva za proizvodnju i preradu kartonske ambalaže (4 korejska, 3 tajvanska, 10 kineskih i 1 njemački). PA-MA svoja predstavništva i agentske urede ima u 7 europskih zemalja iz kojih pokriva istočno-europsko i srednje-evropsko tržište. U okviru svojih zadataka, PROMIX je na usluzi proizvođačima ambalaže u Hrvatskoj, te Bosni i Hercegovini.

Početkom 2016. godine, nakon višegodišnjih kontakata i provjere kvalitete, PA-MA je ugovorila zastupstvo s nekoliko kineskih proizvođača strojeva, s asortimanom kakav je imala dosada s korejskim i tajvanskim partnerima. Ovakav pristup proširenju ponude samo je odgovor na interes tržišta za strojevima odlične kvalitete ali bitno nižeg cjenovnog nivoa, pa se nadamo da ćemo s našim novim principalima i njihovim strojevima uspjeti kupcima osigurati bolje uvjete u postizanju konkurentnosti.

U Pregledu principala i vrsta strojeva najbrže ćete vidjeti koje proizvođače PAMA zastupa i kakve vrste strojeva nudi, a informacije o konkretnim strojevima potražite u našem najnovijem katalogu.

Ono što je također važno reći, PAMA osigurava stručnu montažu strojeva, vlastiti servisni tim i brzu dostavu svih rezervnih dijelova, te kompletnu podršku.

Neovisno o tome da li trenutno razmišljate o investiciji u neku novu opremu ili ne, slobodno nam se obratite i provjerite naše mogućnosti. PA-MA i PROMIX Vam stoje na raspolaganju.

Principali i vrste strojeva

Referentna lista

Web stranica PA-MA_