Oglašavanje na Eko-binu

Iako se Eko-bin u ranije opisanom medijskom projektu spominje isključivo kao ekološko-promotivno sredstvo, kojeg, u nastojanju očuvanja okoliša, koristimo za privremeno odlaganje sitnog otpada na plaži, mogućnost uporabe male posudice s poklopcem može biti prilično široka.

 
Eko-bin (eng. bin = posuda, kanta za smeće)  ima svoju uporabnu vrijednost ne samo na plaži već i u svakoj drugoj prilici: u nacionalnim parkovima i parkovima prirode, na nogometnim stadionima, ostalim sportskim igralištima, dvoranama, koncertima na otvorenom, na izletima, u autu, u šetnji, u uredima i kući, itd. 
 
Funkcionalan je i po obliku i po veličini, lagan, lako prenosiv, izrađen od reciklirajuće, ekološki prihvatljive i negorive plastike. Ima poklopac koji ne dozvoljava slučajno rasipanje sadržaja i jednostavno se koristi. Pogodan je za držanje u ruci, nošenje u torbi, držanje u autu i sl.
 
Dostupan je u svim osnovnim bojama i u dvije izvedbe:
            - model „Eko-bin kornet“ promjera 60 mm i visine 150 mm i
            - model „Džepni Eko-bin“ u obliku poluokrugle kutijice, dimenzije 72 x 60 x 40 mm.
 
Promotivni sadržaji mogu se aplicirati na poklopcu i na tijelu Eko-bina. Aplikacije mogu biti izvedene u obliku različitih naljepnica ili se mogu izvesti drugim tehnikama direktnog tiska na proizvod. Kada su u pitanju veće količine, moguć je i izbor boje po Pantone skali.
 
Eko-bin nije interesantan samo onim tvrtkama čija je djelatnost, posredno ili neposredno vezana za turizam, plažu i more ili onima koji žele spojiti svoja nastojanja za očuvanjem okoliša i potrebu za efektnom promocijom. Eko-bin je naizgled jednostavan proizvod, ali svatko tko malo bolje sagleda mogućnosti njegove uporabe, uvidjeti će i njegove promotivne potencijale.


 


_