Mobilne kućice i kiosci


PROMIX je nekoliko zadnjih godina prisutan na tržištu Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao dobavljač kioska za prodaju sladoleda tvrtkama LEDO i UNILEVER Hrvatska. U tom smo periodu isporučili i na lokacije uzduž Jadranske obale postavili preko 150 kioska, što je za našu tvrtku, kao novog proizvođača u tom segmentu proizvoda, dobar rezultat.

S obzirom na potrebe kupaca, dosadašnji kiosci imali su isključivo sezonsku namjenu iako ih korisnici u kontinentalnom dijelu Hrvatske koriste i tijekom cijele godine. Njihova je izvedba, shodno zahtjevima, bila minimalistička. Ulaskom UNILEVER-a u portfelj naših kupaca i njihovim iskazivanjem interesa za dodatnim unapređenjem izvedbe kioska, PROMIX je krenuo u ozbiljan razvoj tog dijela svoje aktivnosti.

Tako nastaje linija kioska TUBE, koja se, od 2 početna modela, sada širi na 6 grupa s više od 18 osnovnih modela i velikim brojem mogućih varijacija izvedbi, u tlocrtnim površinama od 5 pa do 47 m2 i u „all seasons“ izvedbama.

Slike i animacija kioska imaju za cilj dočarati osnovni izgled i prostorne mogućnosti kioska. No, njegov potencijal na prodajnom mjestu nije samo u njegovom atraktivnom obliku, funkcionalnosti i dovoljnoj radnoj površini, već i u opremi koja se u kiosk može ugraditi, a kojom korisnik kioska svojim kupcima može dati jednu novu dimenziju odnosa.

Na istoj konstrukcijskoj platformi, PROMIX uskoro kreće i u razvoj svog programa Mobilnih kućica koje će sigurno pobuditi interes kampova, turističkih tvrtki koje vape za rješenjima smještaja sezonskih radnika, te drugih potencijalno zainteresiranih turističkih subjekata i pojedinaca.

_